Okul malzemelerine binlerce para vermeye artık son Yeni Merhaba kırtasiyede okul malzemeleri uygun fiyata sizleri bekliyor. Birbirinden güzel okul araç ve gereçleri sitemizde bulabilirsiniz Bu okul malzemelerinin hepsi birinci kalitede uygun fiyata Neler var peki burada?


Yeni Merhaba Kırtasiyede tüm okul araç ve gereçleri yani:


Kalem, Defter, Silgi, Kalemtıraş, Kalem kutusu, Defter, Fırça, boya çeşitleri(kuru, pastel, sulu),Okul spor malzemeleri ve aklınıza ne gelirse uygun fiyata diğer kırtasiyelerden daha ucuza satılmaktadır.
Burada okul malzemeleri en yüksek kalitede ve kanserojen hiçbir madde içermez ve hepsi TSE markalıdır. Okul deyince aklınıza ne geliyorsa hepsini burada bulabilirsiniz.


Burada okul malzemelerinden herhangi birini örnek verelim: Mesela fon kartonu, bu kırtasiyede fon kartonunu 1.hamur üretilmiş, olarak sizlere sunulur ve birbirinden canlı renkte olup hiçbir zaman mat gözükmez. Güvenle kullanabilirsiniz ve tüm renklerini burada bulabilirsiniz.
Okul malzemelerinin tamamı burada tüm malzemeler aklınıza ne gelirse çok ucuz fiyata bulabilirsiniz. Diğer kırtasiyelere göre fiyatlarınız yarı yarıyadır.